Billig lejebil

BILUDLEJNING
Mest søgte byer:


Priser* på billeje starter på:

Barcelona kr. 146,-
Dublin kr. 144,-
Heraklion kr. 180,-
Larnaca kr. 86,-
Lissabon kr. 83,-
London kr. 186,-
Malaga kr. 120,-
Mallorca kr. 135,-
Miami kr. 170,-
Nice 181,-
Rom 194,-


*De viste priser er pr. dag og er baseret på en 7-dages leje. Skatter og andre tillæg kan forekomme. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alle priser på denne side er eksempler og de tages forbehold for udsolgte biler eller prisstigninger. Priserne er fra-priser og e rudregnet på enten 3 eller 7 dages leje. Priser for 1 dags leje kan derfor være højere.


OM BILLIGLEJEBIL.DK
- Samme bil til lavere pris


BILLIGlejebil samarbejder med AutoEurope, der igennem mere end 50 år har etableret sig som verdens førende biludlejningsfirma. I de seneste år har de udviklet forretningen til at omfatte mere end 4.000 udlejningssteder over hele verden.

Deres filosofi er: "Hvis du tror der er noget vigtigere end en kunde, så må du tro om igen."

AutoEurope og BILLIGlejebil.dk bestræber sig på at tilbyde vore kunder konkurrencedygtige priser og den bedste service. Hos BILLIGlejebil og AutoEurope mener vi ikke at vore kunder skal forvente mindre, blot fordi de betaler mindre. Vore priser er altid konkurrencedygtige. Vi lægger altid vægt på at vi er i en servicebranche. Hvis du aldrig har benyttet os for, så har du chancen nu - både for at spare penge, men også for at opleve vores gode service.

AutoEurope og BILLIGlejebil.dk søger priser hos en stort antal anerkendte biludlejningsfirmaer verden over - f.eks. hos Avis, Hertz, Europcar, National m.fl. Det betyder at du altid får høj kvalitet, men også de lavest priser, da vi køber stort ind og lader besparelsen komme dig tilgode.

BILLIGlejebil.dk er søsterside til Viviro.com og BILLIGhotel.dk og er ejet af Viviro.com ApS. Vi har specialiceret os i at hjælpe vore brugere med at holde feriebudgettet nede og ikke betale unødigt ekstra for hverken flybilletter, lejebiler eller hoteller.

Det hele startede med vores unikke prissammenligning af billige flybilletter, som har hjulpet tusindvis af danskerne med at spare penge på købet af flybilletter. Vi sælger ikke flybilletter, men henviser blot vore brugere til de rejsebureauer og flyselskaber, der sælger den ønskede billet billigst muligt.

Siden starten i oktober 2005 har vi fået utallige positive tilbagemeldinger fra vore brugere, der har bestilt billige flybilletter for millioner af kroner. De har primært efterlyst hjælp til også at finde markedets billigste lejebiler og hoteller. Som altid, så lytter vi til vore brugere og har undersøgt markedet grundigt med dybdegående analyser og har nu startet BILLIGlejebil og BILLIGhotel.dk, så det nu er muligt at bestille både billige hoteller og billige lejebiler også.

Vi har valgt partnere der kan tilbyde høj service og ikke mindst markedets bedste priser. Vore partnere kan vi til enhver tid stå inde for - for vi ved at de prioriterer service højt og ikke mindst har stor volumen, så priserne på flybilletter, hoteller og lejebiler bliver holdt helt i bund, så du kan bruge feriepengene på sjovere ting.

 


BILLIGlejebil.dk giver dig de bedste priser på billeje på nettet. Vi køber stort ind hos de store og anerkendte biludlejningsfirmaer og lader dig få rabatten.

Det betyder at du får samme bil, men til langt lavere pris end hvis du bestiller direkte hos udbyderen.

BILLIGlejebil.dk er en service fra Viviro.com, der tilbyder billige flybilletter til hele verden

 


Billige flybilletter til Thailand | Billige Hoteller | Billige flyrejser | Om BILLIGlejebil.dk | Kontakt os |

BILLIGlejebil er en service fra Viviro.com - copyright 2008